Księga Gości

Opinie i księga gości.

Dodaj nowy wpis w księdze gości

 
 
 
 
Pola ze znakiem * są obowiązkowe.
294 wpisy.
Ewelina & Pawel 2009-12-05 08:12:25
Zespół RED COMBO to rewelacja...dziekujemy wam za swietny wystep i milo spedzony czas...LUDZIE!!!! jesli zespol na wesele to tylko RED COMBO!!! POZDR
Ola i Łukasz cywiljusz@o2.pl 2009-11-30 13:11:59
Wybór zespołu Red Combo na nasze wesele to był strzał w dziesiątkę. 7 listopada zapamiętamy do końca życia, również dzięki Wam!
Gosia i Piotr piotrek.ty@wp.pl 2009-10-11 09:10:11
Cześć tu Gosia i Piotr. Pragniemy podziękować wam za świetny weselny koncert; i swietną zabawe. Goście nieziemsko zachwyceni a my tym bardziej. Agnieszka, Tomek, Jacek, Emil. Tack så mycket!. Keep on rockin' in the free world.
Przysucha 29.08.2009
Asia i Roman (Kraków) 2009-10-05 09:10:44
Mieliśmy akurat takie szczęście, że z opiniami o Red Combo spotkaliśmy się jeszcze przed naszym ślubem. Co więcej byliśmy na weselu u znajomych, gdzie grali właśnie Oni. Nie mieliśmy wątpliwości, który zespół będzie grał u nas na weselu. Pierwotnie mieliśmy upatrzoną inną datę ślubu ale okazało się że Red Combo już jest zajęte w tym terminie. Przesunęliśmy ślub na pierwszy wolny termin 🙂 Teraz mogę stwierdzić, że była to bardzo dobra decyzja. Goście bawili się do samego końca. Byli też tacy, którzy zapowiadali że nie będą mogli zostać dłużej niż do północy okazało się że wyjechali o 4 rano. Starsi i młodsi wszyscy byli zachwyceni. Myślimy że jeszcze nie raz będziemy bawić się w rytmie Red Combo, bo jeszcze sporo znajomych przed ożenkiem 🙂
Ola i Jarek ciemny_typ@wp.pl 2009-09-08 23:09:50
Witam!
To był strzał w dziesiątkę! Gdy tylko odkryliśmy w internecie Red Combo, już wiedzieliśmy, że to jest to czego szukaliśmy! Droga koleżanko, drogi kolego, jeśli jesteś na tej stronie, oznacza to, że znasz już zespół Red Combo, nie szukaj dalej, szybko kontaktuj się z nimi, i "zaklepuj" termin. Serdecznie polecamy tę ekipę. Od naszego wesela minął już prawie miesiąc, a nam w głowie wciąż gra ich muzyka. Parkiet pełny, oklaski po każdej piosence, goście zachwyceni, repertuar doskonały! Zespół kapitalny, otwarty na każdą propozycję, elastyczny, profesjonalny. Jesteśmy pewni, że to będzie najlepsze wesele w Waszym życiu, i co najważniejsze, to będzie Wasze wesele. Pozdrawiamy Agnieszkę, Tomka, Emila i Jacka, czyli skład zespołu. Ps. Blok rockowy - majstersztyk, a Whisky in the jar mistrzostwo świata. Ola i Jarek.
Irene Hughes and Dawid Nowak nowakd@gmail.com 2009-08-27 11:08:15
Since our wedding party was a mixture of Irish and Polish guests we thought it would be hard to please all of them. We must admit we have never seem so many of them on the dance floor dancing, bouncing and head banging to rock and roll tunes produced by the band. Many of our guests approached us after the wedding and said that they had had such a great time dancing. The guests complemented the band for their repertoire and were impressed with their professionalism and level of preparations. When the band played "Whiskey in the jar" even people at the bar were dancing. We definitely would recommend the band to everybody here in Poland or abroad. Red Combo made our wedding reception a total success.
Monika 2009-08-26 13:08:28
Cóż tu podać ponadto co już setki razy wspominali inni szczęśliwcy, którym graliście na weselach? Powiem tak: ciężko jest zadowolić grupę "twardych metali", wybredna rodzinę i całkiem sporo osób z "alergią na wesela". Wam się udało. Ba, widok mojej babci tańczącej do "Smoke on the water" zapamiętam zaiste na długo. Od 7 sierpnia minęło już trochę czasu, lecz nasi goście nadal żywo Was wspominają. Wiem, że nie muszę was polecać, bo co weekend zapamiętuje was przynajmniej 200 nowych klientów ;). I przyznaję: wyszło bardziej jak dobry koncert niż klasyczne wesele. Dziękujemy z mężem raz jeszcze.
Łukasz Piorun fotograf fotoszyk@wp.pl 2009-08-17 10:08:13
Jestem pod wrażeniem nigdy nie słyszałem tak dobrej muzyki na weselu zupełnie jakby to nie było wesele tylko znakomity koncert. Jakbym znał was wcześniej to bym was zamówił na swoje wesele. Pozdrawiam
http://www.fotoszyk.pl
Monika 2009-07-31 09:07:06
Ehhh... co to było za wesele! (25 lipca Łączna). Najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byłam to było Moje wesele! 🙂 I to w ogromnej mierze dzięki Wam Kochani. Goście ciągle oszołomieni dzwonią do nas z podziękowaniami za cudowne wesele. Dziękujemy z mężem za naprawdę cudowną oprawę muzyczną wesela i za pogaduchy o białym poranku 🙂 dzięki temu wiemy, że nie tylko świetnie gracie, ale jesteście też przesympatycznymi ludźmi 🙂 Szczerze mówiąc, od początku, jak tylko trafiliśmy na Waszą stronkę, zobaczyliśmy repertuar i obejrzeliśmy kilka nagrań, wiedzieliśmy, że to jest to i że nas nie zawiedziecie. Mimo to, przebiliście nasze oczekiwania. Będziemy Was wszystkim polecać. Stokrotne dzięki!
Asia ze Skierniewic 2009-07-24 17:07:03
Rewelacyjnie się bawiłam na swoim weselu!!!, żałuję, że ta noc tak baaardzo szybko minęła. Ciągle miałam dylemat, co robić, czy rozmawiać z goścmi (coponiektórych nie widziłam kilka lat)czy tańczyć. Przez to, że nie chciałam zejść z parkietu (dzięki grze zespołu) niestety nie udało mi się ze wszystkimi porozmawiać. Najchętniej za rok zrobiłam poprawiny z udziałem tego oto zespołu. Wszyscy goście pytali, skąd wzieliście ten zespół!!! 🙂 pozdrawiam serdecznie członków zespołu i gorąco wszystkim polecam 🙂
Iwona i Paweł p.dominek@consolid.com.pl 2009-07-19 21:07:41
Minęły już prawie dwa miesiące od naszego wesela w Szczawnicy (2009-05-23)a my ciągle je wspominamy. Głównie dzięki nietypowej "muzyce weselnej" w Waszym wykonaniu. Goście byli zachwyceni! Bawili się do upadłego - dosłownie! Mamy nadzieję jeszcze nie raz potańczyć przy Waszych rytmach.
P.S: Polecamy Różową Panterę zamiast Białego Misia 😉
Bodek & Daniela (Rymanów) 2009-07-17 20:07:05:53
Oj działo się, działo 10 czerwca 2009 roku. Gorąco POLECAM, szczególnie "Białego Misia" ;-). Oprawa super, my, goście zadowoleni i zachwyceni, pełny parkiet do białego rana. Pozdrawiamy Tomka, Agnieszkę, Emila i Jacka
Marta i Klaudiusz (Sucha Beskidzka) klaudiusz.krol@gmail.com 2009-07-10 15:09:53
Oj oj ojojooo, była taka impreza. Dziękujemy za niezapomnianą zabawę, goście byli zachwyceni i chcą jeszcze a tu już tydzień po weselu, super, super i jeszcze raz rewelacja! Polecamy serdecznie i skorzystamy przy rocznicy 🙂
http://www.pogotowiekomputerowe.wroc.pl
Aneta (Warszawa) 2009-07-09 20:23:15
Polecam wszystkim, którzy chcą zorganizować imprezę ze świetną muzyką, bo Red Combo potrafi zagrać wszystko. Nasze wesele, które odbyło się pod koniec maja miało świetną oprawę muzyczną, a goście bawili się wyśmienicie.
Jeże (Warszawa) joasiata@o2.pl 2009-07-02 16:07:09
Najlepszy zespół jaki do tej pory słyszeliśmy i to na własnym weselu - 20.06.2009! Polecamy!
Pozdrawiamy Cię Tomku! Asia i Paweł
M. Szwed 2009-06-18 22:06:53
Red Combo to nie tylko pełen profesjonalizm, ale też pełna uczciwość i pełne zrozumienie.
Panie Tomku, dziękuje... życząc szczęścia
Magdalena Szwed
Ola i Norbert Dźwigulscy (Radom) dzwigello@o2.pl 2009-06-14 15:13:56
Bardzo dziękujemy Zespołowi Red Combo za przepiękną oprawę muzyczną Naszego weseliska w dniu 6.06.2009!!! Byliście Supeerr!!! Goście zachwyceni, bawili się że aż leciały drzazgi z parkietu!!! Pozdrawiamy i dziękujemy!!!
RED COMBO 2009-06-06 10:06:43
W piątek 12 czerwca zagramy koncert rockowy w Toporni www.topornia.pl/bar godz 20-24, a w sobotę 13.06 wystąpimy z Big Bandem "Mundana" w Borkowicach godz 18-19.
21 czerwca gramy w Wieniawie przy GOK imprezę sobótkową "Wianki 2009" godz 18-24
http://www.topornia.pl
RED COMBO 2009-06-03 15:19:48
Obchody Światowego Dnia Ochrony Środowiska. Prezydent Miasta Radomia oraz P.P.U.H „Radkom” zapraszają 5 czerwca (piątek) w godz 13.00–20.00 na Rodzinny Festyn Ekologiczny „Radom – Czyste Miasto”.

Koncert zespołu "RED COMBO" odbędzie się w godz 18-20 Usłyszycie światowe covery w naszym wykonaniu. Organizatorzy przewidzieli też wiele innych atrakcji i nagród. Zapraszamy na Plac Corazziego przy Prezydium.
http://www.RedCombo.pl
Ewa (Szczawnica) 2009-06-01 21:06:50
Ewa
Pozdrawiam gorąco Zespół. Gratuluję talentu i profesjonalizmu. Miałam przyjemność szaleć na weselu siostry 23 maja 2009, ani chwili nie siedziałam.
Ela i Marcin 2009-05-24 12:05:32
Gorąco dziękujemy zespołowi Red Combo za to że noc 16.05.2009 na zawsze pozostanie w pamięci naszej a przede wszystkim naszych gości. Według nas najlepszą miarą powodzenia jest opinia gości, a ci są zachwyceni. Wszyscy bawili się wyśmienicie. Bogaty repertuar, profesjonalne wykonanie i cała oprawa muzyczna dobrana dla osób w każdym wieku.
To było naprawdę niezapomniane przeżycie. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz ogromnie dziękujemy :))))
Amelia amelia.plizga@wp.pl 2009-05-13 16:05:51
Z tego co pamietam jako pierwsi wystapiliscie z nowym skladem u moîch przjaciol, u Ewy i Artura 12.04.09. Jednym slowem bylo rewelacyjnie, muzyka przerozna, a glos jedynej kobiety w Panstwa zespole powodowal gesia skorke ;)tak pieknie spiewala! Goraco i bezwatpienia polecam ten zespol innym osobom bo zapewne zostanie na dlugo przez nich zapamietany.
Pozdarwiam i dziekuje za swietna zabawe!
Agata i Marcin (Kraków) agata.kulisa@gmail.com 2009-05-08 18:05:40
Chcielibysmy goraco podziekowac za cudowna oprawe muzyczna wesela! To dzieki zespolowi Red Combo przyjecie pozostanie dla wielu gosci (i dla nas) niezapomnianym! Nowy sklad zespolu zasluguje na wielka piatke i nie odbiega poziomem od starego - a poziom jest najwyzszy ze wszystkich mozliwych 🙂
Serdecznie polecamy!
Irmina i Marcin (Dąbrowa Górnicza) 2009-05-07 17:05:41
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło się 1 maja 2009 r. Zespół ani na chwilę nie zwalniał wysokiego tempa. Goście byli zachwyceni, muzyka stała na wysokim poziomie. Dodatkową atrakcją okazały się latynoskie rytmy grane w egzotycznych strojach.
Jeśli udane wesele to tylko z zespołem Red Combo, który idealnie odczytuje gusta weselników.
Pozdrawiamy i dziękujemy!!!
Kinga i Mirek :o) 2009-05-04 23:05:11
Witamy serdecznie :o) Bardzo dziękujemy zespołowi Red Combo za fantastyczną oprawę muzyczną na naszym weselu 2 maja. Goście tańczyli do białego rana ... te chwile na długo pozostaną w naszej pamięci.
Jedyny Minus 😉 😉 ;), że przez doskonałe granie TA noc minęła nam zbyt szybko.
Mital (Ciechanów) 2009-04-24 14:04:43
Serdeczne podziekowania dla zespołu za wspaniałą oprawę muzyczną imprezy wielkanocnej (naszego wesela 12.IV.2009). W 100% zadowolenie gości a przede wszystkim Państwa Młodych. Jeszcze raz serdeczne dzięki. PS. blok meksykański polecam na każdej imprezie.
Iza i Marcin (Przysucha) 2009-04-11 20:04:36
Chcieliśmy gorąco podziękować za wspaniałą zabawę 10 stycznia Było super ,wszyscy zadowoleni 🙂 POZDRAWIAMY
RED COMBO 2009-03-19 10:03:25
Do zespołu dołączył saksofonista, wokalista i gitarzysta Jacek. Repertuar i styl zespołu pozostaje bez zmian. Instrumentarium dodatkowo wzbogaciliśmy o drugą gitarę.
http://www.redcombo.pl
Elżbieta z Krakowa elbark@interia.pl 2009-03-14 19:03:18
Wyrazy współczucia dla Rodziny i zespołu z powodu utraty tak wspaniałego człowieka,kolegi i muzyka.
W kwietniu 2007r.byliśmy organizatorami wesela w Krakowie i mieliśmy okazję poznać pana Dariusza.Oprawa muzyczna waszego zespołu była dla wszystkich kapitalna, dlatego dość często odwiedzamy tę stronę.Ta smutna wiadomość nas poruszyła,tym bardziej że w kwietniu będziemy gośćmi wesela też w Krakowie.Znowu z przyjemnością Was zobaczymy i posłuchamy,wielka szkoda że już bez PANA DARIUSZA.Pozdrawiamy.
Red Combo redcombo@redcombo.pl 2009-03-05 16:55:59
Dziś pożegnaliśmy na zawsze naszego kolegę i przyjaciela, saksofonistę, klarnecistę i wokalistę - Darka Krzyżanowskiego. Odszedł nagle i niespodziewanie (powikłania grypowe). Łączymy się w bólu z rodziną. Dziękujemy znajomym i przyjaciołom za słowa otuchy dla nas i rodziny w tych trudnych chwilach, oraz wszystkim, którzy towarzyszyli Darkowi w ostatniej drodze.
Naszych klientów informujemy, że zespół nie zaprzestaje działalności. Będziemy grać dalej w podobnym stylu. Szukamy zastępstwa. Jeśli jednak ktoś chce zmienić warunki umowy, to proszę o kontakt.
http://www.redcombo.pl/darek.htm