Księga Gości

Opinie i księga gości.

Dodaj nowy wpis w księdze gości

 
 
 
 
Pola ze znakiem * są obowiązkowe.
297 wpisów.
Agnieszka i Marcin, (3.09.2011) Krakow agulam@poczta.fm : 2011-10-09 12:51:34
Chcielismy jeszcze raz podziekowac za wspaniala zabawe na naszym weselu.Sala byla pelna, nikt nie siedzial za stolem a wszyscy rwali sie do tanca.Goraco polecamy wszystkim przyszlym Mlodym Para.Pozdrawiamy
Daria i Kamil darus.f@wp.pl 2011-09-27 11:09:23
Kochani dziękujemy Wam bardzo! Goście byli zachwyceni pytali skąd wytrzasneliśmy taką orkiestrę! I że zespół rewelacja. Świetnie potrafiliście zabawić naszych gości a każdy z nich był z innej bajki.
Jeszcze raz Wam dziękujemy
Daria i Kamil 17.09.2011
jolanta zarebajola@wp.pl 2011-09-03 19:09:40
Zespół godny polecenia, grali za........, muzyka na każdy wiek i upodobania. Nogi same rwały się do tańca. Jak to goście określili wesele i orkiestra z górnej półki. Cieszę się, że to Was wybrałam na wesele syna. Dziękuję i pozdrawiam z Krakowa 06.08.2011 :):):)
Karolina & Daniel 26.06 2011-08-29 10:08:24
Każde słowo pochwały nie wyrazi klimatu i atmosfery jaką grając i śpiewając wprowadza zespół Red Combo. Tylko ten kto usłyszy, wie że nikogo innego nie chce w jednym z najważniejszych dni swojego życia...w dniu ślubu i wesela. Profesjonalni, najlepsi, rewelacyjni itd. można by było mnożyć same superlatywy. Bardzo bardzo dziękujemy Wam byliście WSPANIALI! Wesele w klimacie koncertowym, bo na takim poziomie (najwyższym) plasuje się talent członków zespołu. Wszystkiego dobrego i samych sukcesów życzymy z całego serca i przepraszamy, że tak późno, ale już w większym gronie Karolina, Daniel i Lilka:)Pozdrawiamy gorąco!
Grzegorz I Milena Duranc 2011-07-21 11:07:5611:07:55
Zapomnieliśmy Dodać, iż Tomek (właściciel zespołu)i Emil (gitarzysta) To Prawdziwi Czarodzieje Muzyki! Kochani, Mamy Bardzo Ciekawe Grono W Naszej Rodzinie (profesorowie, sedziowie, studenci, florysci, malarze, projektanci budowlani, górnicy), a Graliście Tak ,iż Wszyscy czy to Dziadek czy to Babka Czy Wujek czy Siostrzenica czy My, czy Nasi Przyjaciele i Znajomi, Wszyscy Bawili się REWELACYJNIE. Jeszcze raz Wielkie Dzięki! Grzegorz I Milena
Grzegorz I Milena Duranc (16 lipca 2011) grzegorz.duranc@gmail.com 2011-07-18 11:07:55
Zespół Jest Absolutnie Czaderski, a Tomek i Jego Ekipa To Profesjonaliści w Każdym Calu, Muzycy z Krwi i Kości! Kochani, Dziękujemy Wam za Fantastyczną Oprawę Naszego Wesela. Goście Byli Zachwyceni A My Nadal Jesteśmy Pod Wielkim Wrażeniem. Tak, Te Chwile Pozostaną Na Zawsze w Naszej Pamięci. Grzegorz I Milena
Monika i Jakub jakublas@gmail.com 2011-06-26 19:06:53
Serdecznie dziękujemy za wspaniała oprawę muzyczną na Naszym Weselu które odbyło się 18 czerwca 2011. Zespół sprawił że goście bawili się do białego rana, nie słyszeliśmy głosu niezadowolenia wręcz przeciwnie każdy pytał o zespół. Jeżeli chcecie mieć gwarantowaną udaną imprezę to lepszego i pewniejszego zespołu nie warto szukać. Są warci swej ceny.
Profesjonalni wykonawcy swej profesji, potrafią dobrze gospodarować czasem, chętnie i mądrze doradzą, repertuar i wykonanie na bardzo wysokim poziomie, a do tego duża różnorodność sprzętu który sam w sobie jest niezłą dekoracją.
Oprócz tego Zespół zapewnia dodatki w stylu mgły, kolorofonów, itd. w Bardzo dobrym stylu-co jest istotne bo nie wygląda jak tzw. "wiejska kapela".
Na koniec warto dodać że sam Zespół prezentuje się ciekawie zmiana stroju w trakcie występów.
Dziękujemy i gorąco polecamy. Pełni zachwytu Monika i Jakub. Wielkie Dzięki!!!
Justyna i Tomasz emhatom@poczta.onet.pl 2011-05-22 09:05:33
Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie niezapomnianej zabawy na naszym weselu w dniu 14 maja 2011 r. Wybraliśmy Was już po wysłuchaniu nagrań z internetu, ale to co zrobiliście na żywo przerosło nasze oczekiwania.

Bawiliśmy się świetnie, podobnie nasi goście. W rozmowach wszyscy wypowiadali (i wypowiadają się nadal) o zespole w samych superlatywach. Miło było od nich usłyszeć, że przy takim zespole jeszcze się nie bawili.

Zespół robił mało przerw, dużo grał. Repertuar jest bardzo urozmaicony i powinien zadowolić każdego. Godne pochwały jest świetne wykonanie rock&roll, muzyki tanecznej w trochę innym brzmieniu, swingującego standardu oraz folkloru warszawskiego. Wielkie dzięki za wspaniałe wykonanie piosenki "You Never Can Tell" z Pulp Fiction!

Warte uwagi jest to, że Red Combo dostosowuje się do temperamentu gości. Dzięki temu parkiet przez całe wesele zapełniony był tańczącymi.

Jeszcze raz, z całego serca, pragniemy podziękować Wam za niezapomniane chwile! Nie przypuszczaliśmy, że będziemy się tak świetnie bawić na własnym weselu.

Pozdrawiają Justyna i Tomek
Basia & Ben 2011-05-12 18:05:02
Dziękujemy ślicznie za doskonałą oprawę muzyczną naszego "międzynarodowego" wesela. Wszyscy byliśmy oczarowani Waszym profesjonalnym występem, zarówno Polacy jak i Meksykanie,a także goście z Anglii. Bawiliśmy się świetnie przy Waszym różnorodnym repertuarze i elastycznym podejściu. Cieszymy się, że "odkryliśmy" zespół Red Combo na internecie i zaprosiliśmy. Naprawdę było warto!

Nos divertimos muchisimo. La calidad de la musica es excepcional asi como las diferentes vestimentas que usan durante el evento. Los recomendaremos ampliamente en el futuro. Muchas gracias amigos!!!
Kasia i Wojtek postman99@interia.pl 2011-03-16 11:03:05
Z Red Combo pierwszy raz spotkalismy sie na weselu u znajomych w Turku i od razu bardzo nam sie spodobal. Bylismy na wielu weselach w ostatnim czasie, ale takiej orkiestry jeszcze nie spotkalismy:pełen profesjonalizm,repertuar jest bardzo urozmaicony, wykonywany na wielu instrumentach wraz ze swietnym wokalem.Goscie zarówno młodsze jak i starsze towarzystwo bylo zachwycone,kazdy znajdzie cos dla siebie,parkiet pełny cała noc.Wielu naszych znajomych pytalo o kontakt z zespolem i juz doszly nas sluchy,ze z zespolem Red Combo bedziemy mieli okazje spotkac sie jeszcze na kilku weselach w rodzinie i u znajomych:)Sami własciciele lokalu jak i obsluga powiedzieli,ze z taka orkiestra jeszcze sie nie spotkali (a zdradzili nam,ze rocznie robia ponad 60 imprez). Bardzo dziekujemy za oprawe muzyczna na naszym weselu. Pozdrawiamy Kasia i Wojtek.
Grażyna kostrzewa1@vp.pl 2011-02-01 22:02:46
Zamawiając zespół Red Combo na wesele, to był strzał w dziesiątkę. Grali rewelacyjnie i profesjonalnie, na najwyższym poziomie. Bogaty repertuar trafiający w gusta młodych i starszych gości weselnych. Całą noc parkiet pełny, po każdym utworze oklaski, goście zachwyceni. Wiedzą czego się od Nich oczekuje. Byłam na wielu weselach, ale nie spotkałam się aby goście tak wychwalali oprawę muzyczną.
Bardzo dziękuję Zespołowi i gorąco z czystym sercem polecam.
Nacho & Aneta anetaswat@gmail.com 2010-12-25 20:12:27
Dziekujemy za wspaniala oprawe muzyczna i niezapomniane chwile na naszym weselu polsko-hiszpanskim w Radomiu! Wszyscy goscie bawili sie swietnie! Goraco polecamy!!!

Los 5 miembros de la banda RED COMBO fueron clave para asegurar la diversion y buen ambiente en nuestra boda. Una combinacion perfecta de musicos expertos y showmen, hasta se disfrazaron de mexicanos para cantar canciones espanyolas! Muchas gracias, sois los mejores, VIVA POLONIA!
Ania i Krzysiek (13.11.2010 Radom - \'U Kowala\') ziemnicki.k@gmail.com 2010-12-08 06:12:52
Na wybór tego zespołu miał wpływ Ich występ na weselu u naszych przyjaciół Sylwii i Piotrka dnia 24 kwietnia 2010. Ekipa tworzy specyficzny klimat dzięki swoim aranżacjom typowych kawałków weselnych i (co szczególnie nam się spodobało) utworów, które niekoniecznie usłyszycie na weselach 🙂 Polecamy każdemu kto oczekuje najwyższej jakości i profesjonalizmu, a szczególnie fanom rock'owego brzmienia ! ANARCHIA ! Pozdrawiamy całą ekipę Red Combo z Tomkiem na czele! Emil - dzięki za "DM - Enjoy The Silence"!
http://ungola.pl/
Beata&Jarek (Leoncin) 2010-10-31 18:10:14
Dziękujemy za oprawę muzyczną na naszym weselu, które odbyło się 25 września 2010 roku. Muzyka oraz zespół dokładnie zagrał tak jak się przedstawia na swojej stronie i jak ustaliliśmy przed weselem.Goście byli zachwyceni. Polecamy! Z takim zespołem wesele napewno będzie udane i niezapomiane. Pozdrawiamy.
Jeremi i Ania z Radomia 2010-10-28 00:10:05
Dziękujemy za oprawe muzyczną naszego wesela 23.10.2010. Zrobiliście rockowe wesele i udało się, zagraliście rewelacyjnie i jak najbardziej profesjonalnie! A z żywą perkusją brzmicie jeszcze lepiej! Polecimy was każdemu, pozdrawiamy serdecznie
Paulina i Maciek (Kraków) popielapaulina@gmail.com 2010-10-18 22:10:39
Witamy! Pomogliśmy dotrzymać słowa Asi i Romkowi (wpis z 05.10.2009) i wybraliśmy RED COMBO!
Po tamtym weselu wydawało się, że lepiej zagrać nie można, a jednak... przyjechali w powiększonym składzie i dali jeszcze więcej tlenku węgla :)))))))!
Dołączamy się do wszystkich komplementów z innych wpisów i już wiemy, że nie było to ostatnie spotkanie z RED COMBO!!!
Magdalena i Pawel (11.09.2010) magdalenak25@interia.pl 2010-10-12 16:43:54
Dziekujemy za stworzenie wspanialej oprawy myzycznej na naszym przyjeciu weselnym w dniu 11 wrzesnia br.Wszyscy swietnie sie bawilismy.Goscie zachwalali muzyke i atmosfere jaka panowala az do bialego rana:)
Red Combo to byl strzal w dziesiatke!!!
Pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnym weselu juz w czerwcu...
Piotrek&Edytka piotrek_wo@interia.pl 2010-10-06 19:10:23
Serdeczne podziękowania dla zespołu Red Combo od Piotrka i Edytki. Wspaniałe i niezapomniane wesele w Turku udało się między innymi dzięki świetnej oprawie muzycznej jaką zapewnił wasz zespół. Raz jeszcze serdeczne podziękowania za niezapomniane chwile i przesyłamy pozdrowienia z Przysuchy i Turku!
Ania i Łukasz (Białobrzegi) 2010-09-23 10:11:03
Wasz zespół jest wspaniały.każdy z gości na naszym weselu był Wami zachwycony.daliście czadu 🙂 Jesteśmy z Was bardzo zadowoleni i nie wyobrażamy sobie bez Was wesela.Wszystkim Was gorąco polecamy.buziaki
Monika&Łukasz Wyszków 2010-09-08 20:11:05
Zespół RED COMBO okazał się strzałem w dziesiątkę! Wszystkie nasze oczekiwania zostały zrealizowane w 100% Wraz z mężem gustujemy w niszowych gatunkach muzycznych, dlatego byliśmy pod ogromnym wrażeniem wykonania przez zespół kawałków rockowych, rock&rollowych, Blues Brothers. Myślałam, że nie możliwym jest zrobienie z zabawy weselnej czegoś w rodzaju koncertu, a jednak RED COMBO dokonało tego. Dla starszego grona osób zorganizowali 40minutową biesiadę przy dźwiękach m.in akordeonu, banjo. Uwierzcie mi Państwo dziadkowie, rodzice, ciotki i wujowie bawili się jak za starych dobrych lat! Naprawdę zespół ma duże możliwości, nasi goście byli zachwyceni, oszołomieni ,porażeni było wiele ahów i ohów! Trzy pary zapowiedziały, że na pewno biorą ich na własne wesele. W imieniu swoim i gości pragniemy serdecznie podziękować RED COMBO za profesjonalizm i cudowną zabawę:)
Karolina zespolbingo@wp.pl 2010-08-26 09:22:31
Rewelacyjny zespół pod względem muzycznym jak i sposób w jaki została poprowadzona impreza, na której byłam . Musze dodać, że sama śpiewam w zespole, ale RED COMBO to mistrzostwo. Pozdrawiam cały zespół.
http://zespol-bingo.pl
Milena i Michał 07.08.2010 2010-08-24 11:08:56
To co zespół zafundował nam na weselu przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania.Najlepszym dowodem na to jest feedback od naszych szanownych gości, którzy świetnie się bawili przy oprawie muzycznej zespołu Red Combo. Po weselu nie tylko moje ale i 3/4 gości stopy nabrały rozmiaru płetw dlatego poprawiny odbyły się w pozycji siedzącej. Pierwszy raz zdażyło mi sie widzieć tyle osób tańczących na boso.
Gorąco polecam zespół Red Combo!
Ps. Pozdrowienia dla zespołu od taty Panny Młodej 😉
Asia i Artur z Mogielnicy 17-07-2010 jmichalak@interia.eu 2010-08-13 08:49:12
Z zespołem bawiłam sie 6 lat temu na weselu u kuzynki. Chłopaki byli rewelacyjni, ale to co pokazali na naszym weselu --- brak słów. Pojechali "na maxa bez trzymanki". Biały Miś na rockowo???-- Bajka. Metalika, ACDC???-- Istne szaleństwo. Miałam wrażenie że byliśmy na koncercie. Solówki gitarowe -- Emil tu ukłony dla Ciebie--- REWELACJA!!!!! Goście stwierdzili że to ich życiowa impreza, są zachwyceni Wami, proszą o kontakt. Jestem dumna i szczęśliwa, że miałam tak fantastyczy zespół. Zrobiliście furrorę na naszym weselu. Mówi się w zasadzie tylko o Was. Byliście główną atrakcją imprezy. Myślę ,że to mówi wszystko na temat Chłopaków.
Raz jeszcze ----R E W E L A C J A!!!!!! Dziękujemy i tak trzymajcie.
Do zobaczenia na kolejnych imprezach.
Paulina i Krzysiek (Mielec) paulina_bielawa@interia.pl 2010-08-11 10:08:19
Kolejny już raz, tym razem na naszym weselu mogliśmy bawić się przy wspaniałym zespole:)
Najważniejsze dla Państwa Młodych jest zadowolenie gości. Z zespołem Red Combo to pewne!
Pozdrowienia.
P&W (Włocławek) piotr.tytkowski at gmail.com 2010-07-12 23:11:42
Hej, więc jest tak, że zespół zagrał u nas na Weselu i to był zupełny odjazd w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Bez kompromisów, bez grania dla każdego - zwyczajnie to była bardzo dobra muzyka. W dobrym tonie, w dobrym guście. Jeśli szukasz czegoś ambitnego - nie wahaj się tylko rezerwuj. Część gości orzekła, że była to impreza 20lecia. A część myślała, że jest na koncercie a nie na weselu. Dla mnie i mojej obecnej żony to było niezapomniane, świetnie wrażenie. A lojalność - perfekt!
Monia i Tomek 22 maja 2010 (Zamek Ryn) kampinosport@kampinosport.pl 2010-06-21 14:06:17
Każdy z nas, kto planuje przyjęcie weselne wie jak ważną i odpowiedzialną funkcję pełni zespół....
To wlasnie on jest jednym z czynników, które powodują, ze goscie weselnie dobrze się bawią czy też raczej wolą
podbierać sciany i dłubać w nosie.... Każdy z nas zastanawia się czy znajdując zespół w internecie spełni on tego typu
oczekiwania... i czy dokona dobrego wyboru.... Jednoznacznie możemy stwierdzić, że Red Combo to strzał w 10 !
Wszystkie wątpliwości pryskają niczym bańka mydlana przy pierwszych nutach tej grupy! Ekipa RC jest świetna!
Wokale super ( co również przeklada się na wykonania anglojęzyczne bo z tym wsrod innych kapel jest zdecydowanie różnie)
RC doskonale wie do czego służą instrumenty...a mają tego troche.... Do tego dochodzi bardzo szeroki repertuar utworów!
Zdecydowanie POLECAMY Red Combo tym wszystkim, którzy cenią sobie jakość zespołu i chcą się dobrze bawić na swoim weselu!
PS. Rockowy Biały Miś, Nothing Else Matters....cudeńka! 🙂
http://kampinosport.pl
Justyna i Jakub (15.05.2010 Wrocław) 2010-06-03 16:06:35
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Red Combo na nasze wesele 🙂 To zdecydowanie najlepszy zespół weselny, jaki słyszeliśmy. Bogaty repertuar, w którym każdy odnajdzie coś dla siebie, imponujące instrumentarium i profesjonalne wykonanie gwarantują oprawę muzyczną na najwyższym poziomie! No i te komentarze gości - bezcenne 😉
Katarzyna i Piotr (Nieborów) 2010-06-01 17:17:20 12:05:10
Dziękujemy zespołowi Red Combo za świetną zabawę na naszym weselu (2 maja br)! Genialny był również poranny koncert rockowy w ich wykonaniu. Gorąco polecamy!
Sylwia i Piotr Garbacz (Radom 24.04.2010 r.) piotrgarbacz@gazeta.pl 2010-05-08 12:05:10
Świetny zespół. Gwarantuje każdemu kto zdecyduje się na Red Combo - extra brzmienie i super zabawę!
zespół muzyczny Idol 2010-04-09 13:04:17
Super brzmienie! Miły dla ucha głos 🙂 Bardzo fajna stronka! Pozdrowionka od ekipy po fachu! zespół muzyczny

http://www.idol.domenus.pl zespół